Tvoření s dětmi vánoční a zimní motivy se skleněnými ozdobami Irisa

Vánoce se blíží a co může být kouzelnějšího než tvořit s dětmi vlastní vánoční ozdoby, které dodají vašemu stromku osobitý nádech? S našimi kreativními sadami pro malé i velké kreativce od firmy Irisa můžete popustit uzdu své fantazii a vytvořit jedinečné skleněné vánoční dekorace, které se stanou srdcem vaší sváteční výzdoby.


Kreativní sada pro malé i velké


Naše kreativní sady je ideální pro děti i dospělé, kteří si chtějí užít radost z tvoření. Sada obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste si doma mohli vyrobit vlastní skleněnou ozdobu. Ať už preferujete tradiční motivy jako sněhové vločky nebo se rozhodnete pro abstraktní vzory, vše záleží jen na vaší představivosti.

 

IMG_2726


Díky velké oblibě našich sad jsme se rozhodli rozšířit nabídku barev. Nyní si můžete vybírat z pestré palety včetně červené, zlaté a zelené. Tyto barvy můžete snadno kombinovat s dalšími skleněnými vánočními ozdobami z našeho sortimentu, což vám umožní vytvořit dokonale sladěnou výzdobu.


Originální dárky pro vaše blízké


Vlastnoručně vyrobené ozdoby jsou také skvělým originálním dárkem. Představte si, jakou radost přinesete svým blízkým, když od vás dostanou osobní dárek, který jste vytvořili s láskou. Takové dárky mají nevyčíslitelnou hodnotu a zůstanou jako památka na krásné chvíle strávené společně.

Velmi populární dárek jsou také ozdoby se jménem. Žádaná jsou především jména členů rodiny či jejich přezdívky (pro maminku, pro tatínka, sestřičce). Můžete například zvolit ozdobu s motivem i textem na přání - vyznání, citát, cokoliv. Vytvořte originální vánoční ozdobu každému, koho máte rádi a můžete je zkombinovat s nádhernými sadami ručně malovaných skleněných ozdob.


Připravte se na Vánoce s dětmi


Tvoření vánočních ozdob s dětmi je nejen zábavné, ale také skvělý způsob, jak je zapojit do příprav na Vánoce. Společné malování a zdobení posílí rodinné vazby a vytvoří vzpomínky, které si děti ponesou celý život.
Nečekejte a pusťte se s námi do tvoření. S kreativními sadami od Irisa se vaše letošní Vánoce promění ve skutečně magický zážitek.